Teams

Team VKS

Team VKS De patiëntenvereniging Volwassenen, Kinderen en Stofwisselingsziekten (VKS) doet voor de derde keer met de Stofwisseltour mee, en ze hebben er zin in!
 
Geja is teamcaptain van Team VKS. Geja heeft zelf een zoon met de stofwisselingsziekte CTX en licht de keuze voor VKS toe: ‘VKS zet zich in voor alle mensen die te maken hebben met een erfelijke stofwisselingsziekte. Juist in deze tijd is het belangrijk dat er een sterke patiëntenvereniging bestaat die voor onze belangen opkomt. Denk aan de discussies rondom dure geneesmiddelen. Ook bij de uitbreiding van de hielprik, waarmee momenteel op 17 stofwisselingsziekten wordt getest, speelt VKS een belangrijke rol. Verder zorgt VKS voor begrijpelijke ziekte informatie en organiseren ze bijeenkomsten voor lotgenoten. Ik ben heel blij met VKS en dan vind ik het heel mooi dat ik daar op deze manier mijn steentje aan bij kan dragen.

Vind jij het ook belangrijk dat er een sterke patiëntenvereniging is en draag jij het team van Geja een warm hart toe, steun ze dan met een donatie. Iedere euro helpt!  


De actiepagina van Team VKS vind je hier.

Wil je meer lezen over VKS, kijk dan op www.stofwisselingsziekten.nl

Teams overzicht

Overige Teams

Team Iris

Iris (1999) is sinds 2013 ambassadeur van Stichting Stofwisselkracht. Iris wil kinderrechter...

Donaties

Jouw donatie is welkom op Rabobankrekening 1076.95.022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht

IBAN : NL41RABO0107695022
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814