Ervaringen 2013

Kees (Team Linde en Jade)
"De dagelijkse gedachte van vandaag: Kracht bestaat niet uit spieren maar uit een ontembare wil (Gandhi). Ik ben blij dat ik jullie heb leren kennen"

Inge (Team Lucas)

"Leuk al die lieve reacties van iedereen! Met een doel voor ogen en dat was nu fietsen voor kinderen met een stofwisselingsziekte en om geld in te zamelen voor onderzoek, kun je alleen maar doorgaan en je doel behalen! Maar als je dan aan de finish komt dan gaat er toch wel iets door je heen dan ben je niet meer meer die stoere meid die 447 km heeft gefietst maar gewone meid met emoties! SAMEN MET TEAM LUCAS FIETSTE IK STOFWISSELINGSZIEKTEN DE WERELD UIT!"

Johan Rijskamp (Team Nanoek)
"Mijn stofwisselpoppetje. Elk lintje staat voor een etappe. Uiteindelijk 10 van de 13 gefietst. 675 km."


Team Nanoek
"Even een kort berichtje. Wat was dat fantastisch. We hebben alles gehad. Genieten van de omgeving, afzien, gezelligheid op de fiets, emoties, kotsen in een greppel, kamperen in Someren, goede ontvangsten op stofwisselpunten etc. etc..... Dan vergeet ik natuurlijk nog heel veel. Volgende week verschijnt een verslag op de site, met de verhalen van 2013 en een greep uit de foto's.

Dat wij heel trots zijn en blij met alle ondersteunign wisten jullie waarschijnlijk al. De uitreiking van de "Krachtbundel Award" en "Krachtmeting Award" versterkt dat gevoel. Ook gisteren weer te weinig tijd met iedereen even bij te kletsen en te bedanken. Dat is jammer maar geeft ook aan hoeveel belangstelling er is, echt te gek!" http://www.team-nanoek.nl


Inge Drenth (Team Lucas)
"Een geweldige ervaring wat ik voor geen goud had willen missen. Ben blij dat ik deel uit mocht maken van dit team!! Wat een lieve mensen hebben ons deze 2 dagen gesteund en verzorgd!! Dan vloeien de tranen maar een keer als we zo warm onthaalt worden na 2 dagen!! Chapeau voor de organisatie!"

Team Boaz
"En op de terugweg, meteen langs onze eigen kanjers Milo* en Isis*Voor jullie hebben wij dit gedaan.." http://www.teamboaz.nl

Team Axel
"Het was ontroerend, leuk, spartaans, fijn, geweldig overweldigend. Dank aan alle rijders en vrijwilligers die zo'n succes van de Stofwisseltour hebben gemaakt dit weekend. We zijn er trots op dat we er aan konden bijdragen. Met elkaar wordt het beter!"


Linda Olman[Team Lucas]
"Dit geweldige "Stofwisseltje" wat we hebben uitgewisseld bij ieder stofwisselpunt is gemaakt door een lieve collega van Inge Drenth. Hiervoor wil ik haar enorm bedanken."


Marco Meeuwisse (Team Linde en Jade)
"Ik heb toch al heel veel prijzen gewonnen in mijn leven… maar deze gedecoreerde dame blijft nog een tijdje aan mijn fietszadel hangen…"

Van een maakster van bijna honderd stofwisselpoppetjes
"Voor alle mega superkanjers!!
Ik ben diep onder de indruk! Want dat zijn jullie! Reuzehelden! Meer dan €50.000 bijelkaar gefietst! Enorm!
Wat een organisatie, wat een inzet en wat een feest! In mijn beleving heeft het alleen maar drie dagen geregend. Ik hoor jullie er amper over en ook op alle vrolijke fotos, vind je geen regendrup terug!
Ben je dan een kanjer of ben je dan een kanjer! Jullie zijn zo een enorme opsteker voor kinderen en groteren met stofwisselziekte!
Succes verder met alles!"

Teamlid Team Linde en Jade
"En wat mij betreft een enorm compliment voor de organisatie van dit alles. Kijk, dat raakt mij dan weer. Schouders eronder, doelen stellen en het gewoon voor elkaar krijgen. Daar neem ik heel graag mijn fietshelmpje voor af. En wat mij betreft gaan we verder nadenken hoe we nog meer donaties kunnen binnenslepen volgend jaar. Laten we kijken of we ook hier progressie kunnen maken wederom. Iris, Linde en Jade en al die andere kids zijn het helemaal waard."

Angela (Team Emma)
"Update Stoffwisseltour. Frank  en Bert zijn nu thuis. Bert gaat slapen en om 14:00 weer naar Maastricht. Frans, Jochem en Sam zitten nu in de bus. Paul en Frank hebben gefietst van Amsterdam naar Wolvega inderdaad in de regen. Angela heeft gefietst van Wolvega naar Haren. Frank van N heeft de nacht doorgefietst van Haren naar Terwolde. Yvonne zit nu op de fiets naar Malden en daar stapt Paul weer op om naar Maastricht te fietsen. Onderweg sluiten Walter en Martijn aan. Weer ziet er iets beter uit." [Red]: Ook dat is de Stofwisseltour..

Trix (Team Lucas)
' Ontroerend en geweldig na 2 slopende dagen. Het was geweldig en goed om erbij geweest te zijn. Team Lucas, TOP' 

Overzicht